Boldogság megtapasztalása a csikung segítségével

Valamikor a csikung gyakorlása csak igen kevesek számára volt hozzáférhető. Manapság azonban a világ különböző országaiban igen nagy figyelmet szentelnek neki. Miért? A csikung oldja és semlegesíteni képes az érzelmi-, energetikai blokkokat, a gátló beidegződéseket. De az ember számára, szüksége van arra is, hogy élete érdekes és kellemes legyen.

Csikung-vilaga-dream-boldogsag-happiness-tanfolyamA Boldogság megtapasztalásához saját belső világunkat kell fejlesztenünk, mert a bennünket körülvevő világból az ember nem kaphatja meg a boldogságot. A külvilággal kapcsolatos dolgok persze gyakran okoznak boldogtalanságot és szenvedést. De az esetek többségében az, hogy boldogok vagyunk -e vagy nem, saját magunktól függ. A csikung gyakorlása egy módszer, egy eszköz, amelynek segítségével megérthetjük önmagunkat. Sokan nem értik magukat. Ha belépünk a csend állapotába, és elgondolkodunk saját magunkon, megérthetjük, milyen irányban kell fejlesztenünk magunkat. Ilyen módon a csikung rendszerében az ember esélyt kap arra, hogy megértse önmagát, ez pedig segíteni megérteni a körülöttünk lévő világot. Ekkor pedig ötvözhetjük a saját magunkról és a környező világról szerzett ismereteinket, hogy rátaláljunk az Útra, amelyet követnünk kell, hogy önmagunkat továbbfejlesszük.

Az önfejlesztés egyáltalán nem azt jelenti, hogy kizárólag a csikunggal szabad foglalkozni. Az embernek ötvözni kell a csikung gyakorlását a hétköznapi élettel. Át kell vinnie mindannak megértését, amit a csikungban tapasztal, a munkájába és a mindennapjaiba. Ekkor képes lesz hatékonyabban fejlődni mind a szakterületén, mind abban, amivel a munkáján kívül foglalkozik.

Tudjuk azt, hogy nap mint nap szükségünk van táplálékra, ez lát el minket életerővel, a szervezetünk ebből nyeri az energiát. A csikung gyakorlása nem csupán a fizikai testünknek ad energiát, de az agyunknak is – olyan energiát, amely új ötletek megszületését segíti elő, intenzívebbé teszi alkotó tevékenységünket, és segít megérteni mit, hogyan és mikor kell megtennünk. Mondhatjuk azt, hogy a csikung gyakorlása szabályozza a tudatunkat. Jobbá teszi a kapcsolatainkat a körülöttünk lévő emberekkel is. Képes megváltoztatni az egész gondolkodásmódunkat  és ez segít bennünket az életben és a munkában egyaránt. Ebből a szemszögből a csikung gyakorlása nemcsak magát a gyakorlást jelenti, de saját Utunk megtalálását is .Mondhatjuk úgy is, hogy az ember oly módon fejődik, hogy közben kedvező feltételek alakulnak ki a fizikai test és a lélek összehangolt fejlesztéséhez. És ekkor válik lehetségessé, hogy fejlődésünk saját útját megválasszuk.

A tanfolyam végén a résztvevők kérdőívet töltenek ki, melyben a tanfolyamról alkotott véleményüket írhatják le. A kézzel írott véleményeket a gombra kattintva olvashatja el.

Velemenyek

Ha Ön úgy dönt, hogy szeretné a tanfolyamot elvégezni, akkor a gombra kattintva megteheti.

Két napos Csung Jüan Csikung I -es szintű tanfolyam díja 32 500 Ft.  Előre utalás esetén kedvezményt biztosítunk, ha az utalást a tanfolyam hetének hétfő éjfélig elindítja. A tanfolyam díja ebben az esetben 29 900 Ft. Utalás adatait itt találja.

csikung-vilaga-szeretnek-jelentkezni-a-tanfolyamra-most

.