Online-csikung

Tanulja meg a Csung Jüan Csikung alapszintjét élő, online képzésen! A tanfolyam két napos. Jelentkezni az időpontra kattintva lehet.
Időpont:
2021 március 27. és 28.   9:00 – 16:00 (szombat, vasárnap)
A csikung gyakorlásának kezdetben az a célja, hogy a fizikai testet erősítse, ellenállóvá tegye a külső környezet hatásaival szemben, harmonizálja a test és a lélek energiáit. Komolyabb gyakorlás következtében választ kaphatunk arra, hogy mi az élet, kik is vagyunk valójában. A csikung iskolák mesterei öreg korukban is kiváló szellemi  frissességnek örvendtek.
Horváth Ákos gépészmérnök, sportedző, csikung oktató. A Nemzetközi Csung Jüan Csikung szövetség engedélyével oktatja Magyarországon a Csung Jüan Csikungot.  Xu Mingtang Nagymestertől kapott felhatalmazás alapján taníthatja a rendszer első 3 szintjét.

10 év tapasztalat

Az oktató több mint 12 éve foglalkozik a Csung Jüan Csikunggal. 8 éve kapta meg a jogot, hogy oktassa a rendszert.

150 tanfolyam

Az oktató több, mint 150 Csung Jüan Csikung tanfolyamot tartott idáig a Dunántúl nagy városaiban. Kezdő és haladó szintű tanfolyamokat egyaránt

1200 tanítvány

A  tanítványok száma évről évre nő, egyre többen szeretnék ezt a rendszert kipróbálni és elsajátítani.
Hálásan köszönöm az eddig átadott elméleti és gyakorlati tudást! Óriási hasznát veszem jelenlegi problémáim megoldásában!
Viktória, Veszprém

Egyszerű

A Számítógépen, tableten, okostelefonon keresztül lehet csatlakozni. A tanfolyamon részletesen megbeszélünk minden gyakorlatot, mire kell figyelni, mik a hibalehetőségek.

Hatékony

A Csung Jüan Csikung pozitív hatásairól számolnak be a tanfolyam résztvevői. A csikung szóban a csi életenergiát jelent, mely az energiacsatornákban áramlik. Sok tanfolyami résztvevő érzékeli a csit, erőteljes hatással van a testünk működésére.

Kényelmes

Otthonról, kényelmesen meg lehet tanulni. Nem kell elutazni, a helyszínt, a  parkolóhelyet keresgélni. A tanfolyamot végzettek bekapcsolódhatnak a rendszeres heti online csikung gyakorlásba.
Nagyon jó érzés, és hihetetlen öröm, hogy folytatódik az online csikung gyakorlás, amin továbbra is szeretnék részt venni.
Gabriella, Győr
Az online tanfolyam élő, bármikor lehetőség van a kérdéseket feltenni. A webkamerán keresztül a résztvevők gyakorlatai nyomon követhetőek, így lehetőség adódik a hibák azonnali korrigálására.

 

Az élő online Csung Jüan Csikung tanfolyam díja most kedvezményesen 28 800 Ft

  Jelentkezzen most 


Gomb-csikung-Csung-Jüan

Köszönöm ezt a szép hétvégét, mindazt amit átadtál nekünk, ismeretek, energia, és még szavakkal nehéz megfogalmazni mi mindent. Utat nyitottál, és ezért, hálás vagyok. Az elkövetkező hetekben, hónapokban lesz mit az életem szerves részévé tenni, tanulni, gyakorolni, és alkalmazni. Örömmel várom majd a folytatást.
Ilona, Tatabánya
Hálás vagyok ezért a tanfolyamért! Nagyon sokat adott. Minden nap fogok gyakorolni, és próbálok a közös gyakorlásra is eljárni. Annyira jó, hogy ilyen sok volt a gyakorlat, mert nagy biztonságot ad, hogy pontosan tudom, mit, hogyan csináljak. Külön örülök a személyednek, mert olyan magabiztos nyugalommal és türelemmel voltál felénk, és annyira figyelmes gondoskodást kaptunk, ami plusz értéket adott az egésznek.
Judit, Győr
Nagyon jól éreztem magam az Online tanfolyamon! Sokat tanultam tőled szeretnék majd a II -es szintű csikung tanfolyamra is jelentkezni! Addig gyakorlom a tanultakat! A tapasztalatom, hogy az életerőm egyre jobban kezd visszatérni, az első pár napban a Nagyfa gyakorlat után a testem nagyon felmelegedett! Úgy érzem szépen oldódnak a blokkjaim. Úgy érzem nagyon sokat segít nekem a tőled tanultak és nagyon hálás vagyok neked!
Petra, Keszthely