Hogyan hat a kezelés?

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezeles-qigong-bambusz

Hogyan hat a Csung Jüan Csikung kezelés?

A csikung kezelés megközelítése során a betegségeket három nagy csoportra lehet osztani. E szerint a betegség oka lehet:

Fizikai eredetű betegség

Ha valaki leesik a fáról és eltörik a keze, arra azt mondjuk, hogy a kéztörésnek fizikai eredetű oka van.

Energetikai eredetű betegség

Ebben az esetben a test energiacsatornáiban (meridiánrendszerében) bekövetkezett változások miatt alakul ki a betegség. Ha a meridiánrendszerben akadálymentesen elegendő csi (életenergia) áramlik, akkor a fizikai betegségek/tünetek sem alakulnak ki.

 Információs eredetű betegség

Ebben az esetben a betegségek oka lelki eredetre vezethető vissza, amikor az erős érzelmi hatások, (negatív) gondolatok okozhatnak betegségeket. Gondoljuk arra, ha valaki folyamatosan stressznek van kitéve, akkor előbb utóbb kialakulhat nála gyomorprobléma, illetve szívbetegség. A nagyon erős érzelmi hatások erős befolyással vannak a testünkre. Ha érzelmi megrázkódtatás ér minket (például közeli hozzátartozó halálesete), könnyen összeomlik az immunrendszerünk, könnyebben megbetegszünk.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az összes betegség oka visszavezethető fizikai, energetikai vagy információs eredetű problémákra, illetve ezek kombinációjára.

A kezelés* során betegségek okai vizsgálat alá esnek és a kezelések is ennek megfelelően történnek.

Hogyan történik a kezelés?

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezelesKezelés felöltözve, ruhában és általában fekvő helyzetben történik a kezelőágyon. Ha valamilyen oknál fogva kényelmetlen a hanyatt vagy hason fekvés (például a terhesség utolsó fázisában, vagy a fájdalom miatt nem kivitelezhető a fekvő testhelyzet), akkor a kezelt személy ülhet, illetve állhat is. A kezelés a test lábon lévő energiacsatornáinak megnyitásával kezdődik. Ezt követi egy állapotfelmérés, mely során a kezelő személy a tenyere segítségével felméri a kezelt személy belső szerveinek (vese, máj, szív, lép, tüdő) energetikai állapotát. Az ember tenyere egy érzékeny szerv, képes érzékelni az energiarendszerben történő elváltozásokat. A kezelő tenyere érzékenyebb az átlagembernél, hiszen ez a különböző csikung gyakorlatokkal edzhető. A tenyéren kialakult érzetek segítségével már könnyen lehet a szervek állapotára következtetni. Ilyen érzet lehet a hideg, hűvös, meleg, forró, nyomás, zsibbadás, fájdalom, stb. Ezt követően a kezelést végző személy a tudata és a keze körül lévő bio – mágneses energia segítségével képes megváltoztatni az adott szerv energetikai és információs struktúráját.  E változás segítségével a fizikai testen is megjelennek a pozitív változások, melynek nagyfokú közérzetjavító hatása van.

Kinek ajánlott a kezelés?

Kortól, nemtől függetlenül bárki megtapasztalhatja a kezelés pozitív hatásait. Kezelés végezhető a pár napos csecsemőtől a 100 éves aggastyánig. A kezelések nem ajánlottak pszichiátria kezelés alatt álló személyeknek. Illetve komoly betegségek végső stádiumában.

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezeles-utMi mindenre jó a csikung kezelés?

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigongmegelőzésre – a rendszeresen ismételt kezelésekkel hatékonyan megőrizhető az egészség

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigonga kezelés során már azelőtt érzékelhetőek az energiarendszerben történt elváltozások, mielőtt az fizikai tünetet okozna

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigonggyors regenerációra – a gyógyulási folyamatot felgyorsítja, ezáltal csökkennek a szövődmények kialakulásának a veszélye

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigongelősegíti a test méregtelenítő folyamatait

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigongfájdalomcsillapításra – a krónikus eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigongalvászavar esetén – a test öngyógyító folyamatai akkor tudnak hatékonyan működni, ha nincsenek alvásproblémáink. A kezelés hatására nagymértékben javul az alvás minősége.

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigong a nyugati orvosi kezelés kiegészítésére

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigong relaxálás –  a kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, nyugtató hatású

Mit lehet érzékelni a kezelés során?

A kezelt személynek különböző érzetei lehetnek. Érezhet a kezelt területen hideget, hűvöset, meleget, forróságot, nyomásérzést, bizsergést. Néha lehet érezni a kezelt területen az energia pulzálását és az első kedvező változásra utaló jelek sokszor azonnal megmutatkoznak, így már saját tapasztalat alapján meg lehet róla győződni arról, hogy egy valóban működő dologgal kerültünk kapcsolatba.

Előfordulhat, hogy a kezelt személynek nincsenek érzetei, de ez nem jelenti azt, hogy nála nem működik a kezelés. Ez azzal van összefüggésben, hogy mindenkinek más a teste érzékenysége, testérzete. Például ugyanolyan hőmérsékletű szobában van aki kellemesen érzi magát, valaki fázik, de előfordulhat, hogy valakinek melege lesz. Minden embernek más az érzékenysége.

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezeles-qigong-gyertya-sargaVannak –e mellékhatások?

A kezelés során felerősödnek a test öngyógyító folyamatai, melynek nagyfokú közérzetjavító hatása van. A kezelések teljes mértékben biztonságosak, nem járnak mellékhatással.

.

Kell –e hinni a kezelésben?

A kezelés eredményessége nem hit kérdése, ezért bárki megtapasztalhatja a kezelés jótékony hatásait.

Hány alkalom szükséges?

Ez a kialakult betegség függvényében kerül megállapításra. A kezeléseknél bizonyos időre van szükség, hogy az energia – és az információs rendszerben végzett változtatásokat a fizikai test is lekövesse. Gyakran már az első kezelés után is pozitívak a visszajelzések. Ezért általában akik elkezdik a kezelést, a folytatás mellett döntenek. Javasolt a heti 1x kezelés. Az árakról itt tájékozódhat.

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezeles-zoldÖnnek is segíteni fog?

csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigong .Ha szeretné kipróbálni a kezelést és megtapasztalni a pozitív változásokat, kérem jelezze ezt az elérhetőségek valamelyikén. A csikung kezelések már több tízezer embernek segítettek a betegségek lefolyásának enyhítésében, közérzetük nagymértékű javulásában. Biztos vagyok benne, hogy Önnek is nagy segítségére lesz ez az ősi módszer. Érdeklődjön, hogy az Önéhez hasonló betegségekben milyen tapasztalataink vannak. Jelentkezzen most, hogy bővebb információval tudjak szolgálni!

 

 

* Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. A csikung kezelés egyensúlyba hozza a test energiarendszerét és pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyt, ezért a kezelés az emberi lény olyan területeire is pozitív hatást gyakorol, melyet a nyugati orvostudomány nem, vagy csak kevéssé ismer.