Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csikung tanfolyam 2/2 TATA 9:00-16:00

2015-11-15 @ 09:00 - 16:00

 

Csung Jüan Csikung tanfolyam 1. napja.

csikung-vilaga-tanfolyam-gyor-qigong-csi-szombathely-sopron-Budapest-mire-jo-felsorolEzen a csikung (qigong) tanfolyamon megismerkedhet a Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) alapgyakorlataival, melyek segítségével teljes mértékben helyreállítható az egészség. Legyen az ízületi bántalom, daganatos betegség, asztma, szívproblémák, magas vérnyomás, gerincbántalmak, stb. A meditációs gyakorlatok segítségével sikerül lecsendesíteni az elmét, mely hatására a beindulnak a test öngyógyító folyamatai.A csikung (qigong) gyakorlatok segítségével képesek vagyunk növelni az energiaszintünket, mely nélkülözhetetlen az egészségünk helyreállításához. Ha az energiacsatornákban megfelelő minőségű és mennyiségű csi (életerő, energia) áramlik, akkor a belső szerveink is elegendő csi-hez jutnak, mely alapvető feltétele az egészséges életnek.

A gyakorlatok erősítik a testet, feltöltik és kiegyensúlyozzák az energiarendszert és lelki egyensúlyt biztosít. Csikungozás során több csi jut az agyunkban, ezáltal javulnak az agy funkciói, mint például a kreativitás, jó emlékezőképesség.

A Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) Kínából származik, a létrejöttét 7000 évre becsülik. A rendszer titkosságát 1991 -ben oldották fel, ekkor terjedt el a nyugati világban Hszü (Xu) Mingtang nagymesternek köszönhetően. A rendszer úgy lett átalakítva, hogy a hétköznapi életet élő emberek is részesülni tudjanak a rendszer pozitív hatásaiból. Aki a Csung Jüan Csikunggal (Zhong Yuan Qigong) akar foglalkozni, nem kell elmenni évekre egy kolostorba meditálni, hanem itt a rohanó, nyüzsgő életünkbe is be tudjuk illeszteni a gyakorlatokat. A helyesen végrehajtott gyakorlatok biztonságosak, nincsenek mellékhatások.

Xu Mingtang nagymester nevéhez fűződik az Ősi Kínai Gyógyászat újra felfedezése, melyből a Hagyományos Kínai Gyógyászat alakult ki. Ezt a rendszert Képmedicinának hívnak, mely a Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) gyógyító ága.

A csikung gyakorlatok már több tízezer embernek segítettek az egészségük helyreállításában. Olvassa el az általam vezetett csikung (qigong) tanfolyam résztvevőinek beszámolóit.

Helyszín: 2890 Tata, Váralja u. 2/b. (AranyHold Jóga és Terápiás Udvar)

Időpont: 2015. október 10. és október 17. A tanfolyam két napos

9:00 – 16:00

A tanfolyam díja: 24 990 Ft

 Minden érdeklődőt szeretettel várok!

csikung-vilaga-szeretnek-jelentkezni-a-tanfolyamra-most

Részletek

Dátum:
2015-11-15
Időpont:
09:00 - 16:00

Helyszín

AranyHold Jóga és Terápiás udvar
Váralja u. 2/b.
Tata, 2890 Magyarország
+ Google Térkép