Szívbetegség hatásosan kezelhető

SZÍVBETEGSÉG

A szívbetegség kialakulhat az egészségtelen étrend és a mozgásszegény életmód hatására. A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás gyorsítja a szívproblémák kialakulásának a lehetőségét.

Manapság nagyon gyakori azok száma, akik szívbetegséggel, szívproblémákkal küzdenek. A rohanó világunkban mindig sietünk valahova, folyamatos időzavarral küzdünk, éppen ezért nagyfokú stressznek van az emberiség kitéve. A stressz rombolja a belső szerveink funkcióját, főleg a szívre van negatív hatással. Előfordulhat, hogy a stressz elmúltával jönnek elő a szívproblémák, de ekkor úgy érezzük, nem tudunk semmit tenni a szívünk egészségéért. Az egészséges étrenddel és a rendszeres mozgással, sportolással valóban javíthatunk a szívünk állapotán, mellyel a szívbetegség tüneteitől megszabadulhatunk. Sajnos ez nem mindig elegendő.

Csikung-vilaga-szivbetegseg-infarktus-vernyomasAhhoz, hogy a szívünket rendbe hozzuk, úgymond megnyugtassuk, saját magunknak is meg kell nyugodni, azaz csökkentenünk kell a stressz romboló hatását. Ha nem áll módunkban életmódot, munkahelyet változtatni, akkor érdemes relaxációs, meditációs technikákat kipróbálni. A keleti kultúrákban nagy hangsúlyt fektetnek a lélek, a gondolatok elcsendesítésére, megnyugtatására. A jógairányzatok Indiából, a csikung irányzatok Kínából származnak. Ezen technikák a test, a lélek erősítésére, harmóniájára törekszenek, melyek segítségével helyreállítható az egészség. Az ilyen ősi csikung irányzat a Csung Jüan Csikung. A csikung gyakorlatok rendszeres végzése mellett megtapasztalható az egészségünk javulása.

Igaz, nem mindenki szeretne e technikák rejtelmeibe elmerülni. Felmerülhet bennünk az az igény, hogy hogyan tudnánk az ősi technikák előnyeit úgy alkalmazni, hogy ne kelljen ezeket részletesen ismerni. A Csung Jüan Csikung gyógyító ága a Képmedicina. A Képmedicina módszerével a Képterapeuta képes a szívbeteg állapotán javítani. A kezelő a csikung gyakorlatok segítségével képes a keze körül lévő bio – mágneses (csi) mezőt megnövelni. A szív fölé, a mellkasra helyezett tenyér csi mezeje eléri a szívet, így képes a beteg szívre hatás gyakorolni. Ezt a mezőt kezelt személy is érezheti (érezhet meleget, forróságot, hideg, nyomást, bizsergést, szelet, stb.).

A mai modern kutatások is bebizonyították, hogy a tudatunk milyen nagy hatást gyakorol a fizika testünkre. Érzelmeink, gondolataink hatnak a belső szerveinknek. A régi kínai orvosok megfigyelték, hogy mely érzelmek, mely szerveket befolyásolják. Ha túl is vagyunk egy –  egy negatív érzelmen, ezek a negatív hatások elraktározódnak, tárolódnak a testünkben, szerveinkben. Ezek a negatív hatások, mint képek folyamatosan hatással van ránk, és csökkentik a belső szervek funkcióját.

Mivel a csikung gyakorlatok erősítik a tudatot, a kezelő személy a tudata segítségével képes megváltoztatni ezeket a belső negatív képeket. Ha a kép megváltozik, a belső szerv is változik. Ily módon egy nagyon hatásos technika, hatása már az első kezelés után is érezhető.

A leggyakoribb szívbetegség tünetei itt találhatóak:

csikung-vilaga-szivbetegseg-szivkoszoru-verMellkasi fájdalom – a test leggyakoribb jelzése, de a szívbetegség nem minden esetben jár mellkasi fájdalommal. A fájdalom kisugározhat a szegycsontba, a hátba, a vállakba, a nyakba vagy az állkapocsba is.

Köhögés – a szívbetegség gyakori jele lehet.

Erős fáradtságérzet – a szívroham előtti napokban vagy hetekben a szívbetegek rendkívüli módon fáradtnak, kimerültnek érzik magukat. Még egy egyszerűbb házimunka is megerőltetőnek tűnhet.

Erős verítékezés – a szívroham gyakori kísérője. A szívbeteg minden ok nélkül elkezd izzadni, akár üldögélés és pihenés közben erős veríték önti el.

Émelygés, hányás, szédülés – a szívbetegség gyakori velejárója a gyomorproblémák, ezt akár hányás is kísérheti. A hasi puffadás olyan jel lehet, mely kapcsolatban állhat szívműködési zavarral.

Légszomj – a szívrohamot átéltek arról számoltak be, hogy erősen ziháltak, vagy nem voltak képesek beszélni a légszomj miatt. A légszomj hátterében állhat asztma, de szívroham is, vagy más szívműködési zavar, mint például a szívelégtelenség.

Álmatlanság – a szívrohamot megelőző hetekben gyakori az  álmatlanság, elalvási nehézségek vagy az éjszakai felébredések.

Szorongás – szívroham előtt időben sokan azt érzik, hogy valami nagy veszély fenyeget, ez akár halálfélelemmel is járhat.

Gyors, szabálytalan pulzus – a szívbetegség komoly tünete, szédüléssel, légszomjjal, gyengeséggel már szívrohamra utaló komoly jelzés lehet.

Lábdagadás – a szívbetegség hatására a folyadékok felszaporodnak a bokák és a lábszár területén.

Ha Ön a fenti tüneteket tapasztalja magán és szeretné a közérzetét javítani, próbálja ki ezt a módszert.

 csikung-vilaga-pipa-kezeles-kezelés-qigongBiztosak vagyunk benne, hogy Önnek is nagy segítségére lesz az ősi tudomány. Érdeklődjön az elérhetőségek valamelyikén, hogy az Önéhez hasonló problémák kezelésével kapcsolatban milyen eredményeink vannak.

Tudjon meg többet a kezelésekről!