Szabaduljon meg a depressziótól!

A depresszió egyik oka, ha túl sok az előttünk álló probléma, melyet nem tudunk megoldani. A depressziós ember gyengének, erőtlennek érzi magát. Legszívesebben egész nap csak feküdne, mert úgy érzi, hogy nincs elég energiája megoldani a problémáit. Gyógyszerekkel lehet javítani a tüneteken, de a mellékhazások újabb betegségeket okozhatnak.

csikung-vilaga-depresszio-szomoru-megbantott-banat-sir-oromtelen-osszezavart-almaMit lehet tenni? Mit csináljak? Van megoldás?

A régi Kínában, nagy tudású bölcsek és gyógyítók éltek. Az akupunktúra is ezekből az időkből származik, és mostanság senki sem érti, hogy milyen módszerekkel voltak képesek felfedezni az emberben futó energiacsatornákat. Ezekben az időkben is léteztek olyan tudások, melyek mostanság teljesen feledésbe merültek.

A csikungot évezredek óta alkalmazzák harcművészetekben, hogy a harcosok a testüket, a tudatukat megerősítsék, és hihetetlen képességekre tegyenek szert. Voltak olyan iskolák, ahol a csikungot az egészség megőrzésére és javítására használták. A régi mesterek kifejlesztettek olyan technikákat, melyekkel másokon is tudtak segíteni, és ehhez a betegnek nem kellett hosszú éveken keresztül a csikung gyakorlatokat végezni. Egy ilyen iskola a Csung Jüan Csikung, melynek a gyakorlataival hosszú és egészséges élet érhető el.

Segíteni fog rajtam egy régi kínai módszer?

Mindegy, hogy távol keleten, Amerikában, vagy Magyarországon élünk, minden embernek ugyanazok a jellemzői. Azonos a testhőmérsékletünk, a csontjaink száma, hasonló ételeket eszünk. Ezért minden emberre ugyanúgy hat a csikung kezelés.

Hogyan működik?

csikung-vilaga-depresszio-szomoru-megbantott-banat-sir-oromtelen-osszezavart-osszetort-banatos

A Hagyományos Kínai gyógyászat úgy tartja, hogy az érzelmeink, gondoltaink eltárolódnak, elraktározódnak a belső szerveinkben. Ezek az érzelmek, gondolatok, képek formájában vannak jelen, melyek károsítják az adott szervet. A régi kínai mesterek megfigyelték, hogy mely érzelmek, mely szerveket rombolják. A folyamatos stressz, a májara van rossz hatással, a félelem a vesét károsítja, a bánat a tüdőt, és így tovább. Életünk során nagyon sok érzelmet élünk meg, sok erős érzelmi hatásnak vagyunk kitéve. A depresszió hatására szervi betegségek lépnek fel, melyeket már a modern képalkotási technikák (MR, röntgen, ultrahang) ki tudnak mutatni.

A rossz érzelmek, míg a szervekben vannak, folyamatosan rombolják a szervek funkcióit. Sok módszer létezik, melyekkel el tudjuk engedni, fel tudjuk oldani ezeket a rossz belső képeket. Bármilyen módszert is alkalmazunk ugyanaz a hatásmechanizmusa: újra átéljük az érzelmet, traumát.

A csikung kezelés abban különbözik a többi módszertől, hogy ezeket a tárolt képeket egyszerűen ki lehet törölni. Ha a rossz kép megváltozik, vagy kitörlődik, akkor azzal javul az egészség, illetve lelki állapot.

Ennyi az egész?

A depressziós ember jellemzője, hogy kevés energiája van és semmihez sincs kedve. Tehát a gyógyuláshoz elengedhetetlenül fontos, hogy a test, illetve a szervek energiával is fel legyenek töltve. Az emberi testben van egy fontos terület, mely a test közepén található, itt van az ember energiaközpontja. Érdekes, hogy más rendszerek is ezt a területet edzik, fejlesztik (pl. Aviva torna, Pilates, hastánc…). Ha ez a terület aktív, akkor sokkal energikusabbnak érezzük magunkat. Tehát a kezelés hatással van a test energetikai központjára, mely a depressziós embert kibillenti a tehetetlenség érzéséből.

Milyen gyorsan érzek változás?

Nagyon gyakran már az első alkalommal is érezhető a pozitív változás. A kezelés hatására sokan nyugalmat éreznek, és egyfajta belső nyugalom árasztja el. A hatás megszilárdulásához természetesen több kezelés szükséges.

Mit kell tennem?

Ha Ön a depresszió tüneteitől meg szeretne szabadulni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődhet e-mailben azt info@csikungvilaga.hu email címen, vagy a 20-482-77-14 -es telefonszámon. 1.5 órás kezelés Győrben és környékén 8000 Ft, Ikrényben 5000 Ft.

Ha szeretne még több mindent megtudni a kezelésről, itt olvashat róla.

Ha Ön szeretne azért tenni, hogy nyugodt, kiegyensúlyozottá váljon, akkor a csikung tanfolyamot javasoljuk.