Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Immunrendszer erősítése 18:00 – 20:00 – Online

2021-03-25 @ 18:00 - 20:00

Hogyan lehet az immunrendszert erősíteni a hagyományos kínai módszerekkel? – Elméleti és gyakorlati oktatás

 

Ha szeretne az oktatásra jelentkezni, akkor kattintson a dátumra, vagy az oldal alján lévő gombra.

A foglalkozás időpontja: 2021. március 25.  18:00 – 20:00 (csütörtök)
Részvételi díj a 2 órás alkalomra összesen: 4 800 Ft

A hagyományos kínai gondolkodás szerint, ha az energiaszintünk megfelelően magas, akkor az immunrendszerünk jól működik. Hogyan lehet az energiaszintet növelni? Milyen módszerek vannak erre? Az egyik legrégebb csikung rendszerben, a Csung Jüan Csikungban megőrződött a régi mesterek tanításai. Ez az ősi tudás a kolostorokban több ezer éven keresztül adták át. A régmúlt embereit mindig is foglalkoztatta az a kérdés, hogy hogyan lehet a szervezet jó működését fenntartani, hogyan lehet hosszú életet elérni?

Az energiaszintet bizonyos ételek fogyasztásával is lehet növelni. A leghatásosabbak viszont a meditációs technikák, melynek rendszeres gyakorlásával erős immunrendszer érhető el.

Miről lesz szó ezen az oktatáson?

 

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint az emberi testet energiacsatornák, (meridiánok) hálózzák be. E szerint a felfogás szerint, ha az energiacsatornában elakadás, pangás lép fel, akkor a csatornához tartozó szerv funkciója csökken. Az immunrendszer erősítéséhez arra van szükségünk, hogy biztosítsuk a szervezet számára a megfelelő energiaáramlást.

Ha az energiaszint lecsökken, akkor a tüdő funkciója is legyengül. Éppen ezért nagyon fontos a tüdő erősítése.

Hogyan lehet a tüdőt erősíteni?

 

Az egyik legegyszerűbb módszer, hogy olyan ételeket együnk amelyek a tüdőre jótékony hatással vannak. Ezért egy egyszerűen elkészíthető főzetet tanulunk, amely egy hetes fogyasztása látványosan erősítheti a tüdőt.

Az előadáson megismerkedünk egy ülő meditációs technikával. A gyakorlat hátására a tüdő regenerációs képessége megnő, ezáltal e szerv funkciója megerősödik.

Fontos, hogy a testben az csi (életerő energia) szabadon áramoljon. Ezért egy álló csikung gyakorlatot tanulunk, mely segítségével tisztíthatók az energiacsatornák.

Megtanulunk egy egyszerű kínai masszázstechnikát (gua sha), mely ellazítja az izmokat, erősíti az immunrendszert. Rendszeres használatával a tüdőben lévő pangó csit ki lehet vezetni.

Ezen az oktatáson megismerheted a módszereket, amellyel az immunrendszer, a tüdő erősíthető. Ezáltal megismerhetsz egy újfajta tudással, új nézőponttal.  Szeretettel várlak!

A foglakozás időtartama: 2 óra

A foglalkozás időpontja: 2021. március 25.  18:00 – 20:00

A foglalkozás díja: 4 800 Ft.

Helyedet a részvételi díj utalásával tudod biztosítani.

.

.

Tanfolyamvezető: Horváth Ákos a Csung Jüan Csikung rendszer oktatója, Xu Mingtang Nagymester személyes tanítványa, gépészmérnök, sportedző

.

Jelentkezést követően e-mailben küldjük a további teendőket.

 

  Jelentkezz most

 

Részletek

Dátum:
2021-03-25
Időpont:
18:00 - 20:00

Helyszín

Online
Online Magyarország + Google Térkép