Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csikung tanfolyam 2/2 SZOMBATHELY 9:00-16:00

2015-02-22 @ 09:00 - 16:00

Csung Jüan Csikung tanfolyam 2. napja.

csikung-vilaga-Kepmedicina-kezeles-zoldEzen a csikung (qigong) tanfolyamon megismerkedhet a Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) alapgyakorlataival, melyek segítségével teljes mértékben helyreállítható az egészség. Legyen az ízületi bántalom, daganatos betegség, asztma, szívproblémák, magas vérnyomás, gerincbántalmak, stb. A meditációs gyakorlatok segítségével sikerül lecsendesíteni az elmét, mely hatására a beindulnak a test öngyógyító folyamatai.A csikung (qigong) gyakorlatok segítségével képesek vagyunk növelni az energiaszintünket, mely nélkülözhetetlen az egészségünk helyreállításához. Ha az energiacsatornákban megfelelő minőségű és mennyiségű csi (életerő, energia) áramlik, akkor a belső szerveink is elegendő csi-hez jutnak, mely alapvető feltétele az egészséges életnek.

A gyakorlatok erősítik a testet, feltöltik és kiegyensúlyozzák az energiarendszert és lelki egyensúlyt biztosít. Csikungozás során több csi jut az agyunkban, ezáltal javulnak az agy funkciói, mint például a kreativitás, jó emlékezőképesség.

A Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) Kínából származik, a létrejöttét 7000 évre becsülik. A rendszer titkosságát 1991 -ben oldották fel, ekkor terjedt el a nyugati világban Hszü (Xu) Mingtang nagymesternek köszönhetően. A rendszer úgy lett átalakítva, hogy a hétköznapi életet élő emberek is részesülni tudjanak a rendszer pozitív hatásaiból. Aki a Csung Jüan Csikunggal (Zhong Yuan Qigong) akar foglalkozni, nem kell elmenni évekre egy kolostorba meditálni, hanem itt a rohanó, nyüzsgő életünkbe is be tudjuk illeszteni a gyakorlatokat. A helyesen végrehajtott gyakorlatok biztonságosak, nincsenek mellékhatások.

Xu Mingtang nagymester nevéhez fűződik az Ősi Kínai Gyógyászat újra felfedezése, melyből a Hagyományos Kínai Gyógyászat alakult ki. Ezt a rendszert Képmedicinának hívnak, mely a Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) gyógyító ága.

A csikung gyakorlatok már több tízezer embernek segítettek az egészségük helyreállításában. Olvassa el az általam vezetett csikung (qigong) tanfolyam résztvevőinek beszámolóit.

Helyszín: Szombathely, 11-es Huszár út 40.

Időpont: 9:00 – 16:00

Minden érdeklődőt szeretettel várok! A tanfolyamra az elérhetőségek valamelyikén lehet jelentkezni.

Részletek

Dátum:
2015-02-22
Időpont:
09:00 - 16:00

Helyszín

Unnamed Venue
11-es Huszár út 40.
Szombathely, Hungary
+ Google Térkép