Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Belső alkímia meditáció GYŐR 18:00-19:30

2014-09-23 @ 18:00 - 19:30

Az emberi testben számtalan energiacsatorna (meridián) található, melyeken a csi, azaz  az életerő (energia) áramlik. Ha ezekben a csatornákban kevés csi áramlik, akkor a betegségek könnyebben utolérnek minket. Az energiacsatornák kapcsolatban vannak a test energiaközpontjaival. A legfontosabb ilyen energiaközpont az alhasban található, melyet alsó tantiennek hívunk.  A jó egészséghez nélkülözhetetlen, hogy ezekben a helyeken megfelelő mennyiségű és minőségű energia legyen. Az emberi test a táplálékból és belélegzett levegőből állítja elő az élet fenntartásához elegendő energiát. Ha a táplálékunk- és a levegő minősége gyenge, akkor rövid életre számíthatunk.

csikung-vilaga-belso-alkimia-qigong-egeszseg-energiaA régi csikung mesterek megtalálták a módját annak, hogyan vagyunk képesek plusz energiát létrehozni a táplálékon és a légzésen túl. Az energia elengedhetetlenül fontos az egészségünk megtartásában, ugyanakkor energikusabbak leszünk, a munkánkat lelkesebben, hatékonyabban tudjuk végezni. A megnövekedett energiaszint hatására javulnak az agy funkciói, azaz javul a memória, a koncentrációs képesség. Ha a gondolataink összeszedettek, rendezettek ezt az élet minden területén kamatoztatni tudjuk.

Az energia, azaz a csi létrehozásánál a gondolatunk, a tudatunk kulcsfontosságú szerepet játszik. Ahol a figyelem ott az energia.

A csikung meditáción résztvevők megismerkedhetnek azzal a technikával, amellyel képesek vagyunk a testünkben csit felhalmozni. Az érdeklődők saját élményre, tapasztalatra tesznek szert, mivel az életenergiát képesek vagyunk érzékelni. Miután saját tapasztalatra teszünk szert, utána a csi létezése már nem hit kérdése, hanem bizonyosság.

A belső alkímia meditáció egy ősi taoista gyakorlat, mely a múlt század végéig titkosnak minősült. Fejleszti a test energiarendszerét és ezáltal megszabadulhatunk a betegségektől. Ugyanakkor helyreállítja a test hormonszintjét, ezért a gyakorlat kifejezetten jó meddőségre és potenciazavarokra. Megtudhatja, hogy hol van a test energiaközpontja és azt, hogy ez hogyan fejleszthető.

A meditáción minden érdeklődőt szeretettel várok!

A részvételi díj 990 Ft.

Jöjjön el és próbálja ki ezt az ősi, hatékony, egészség helyreállító meditációt!

csikung-vilaga-facebook-kapcsolat-face Like -olj minket a facebookon!

csikung-vilaga-eloadas-Bartok-Bela-qigong-oktober

 

Részletek

Dátum:
2014-09-23
Időpont:
18:00 - 19:30

Helyszín

Unnamed Venue
Czuczor Gergely u. 17.
Győr, Hungary
+ Google Térkép