Mi az a Képmedicina?

csikung-vilaga-Kepmedicina-Bian-QueA Képmedicina (Image Medicine) egy új és egyedülálló módon fejlődő orvostudományi ág, amelynek van saját elméleti rendszere,  diagnosztikai és kezelési módszere, melyek az ősi zseniális kínai gyógyítók Bian Que és Hua Tuo nevéhez köthetők.

A Képmedicina segítségével  lehetséges a  betegségek diagnosztizálása és kezelése.  Alapja a  „betegség képének” a megváltoztatása. Képmedicinába integrálva megtalálható a modern orvostudomány tudása, kvantumfizika és más természettudományok.

Képmedicina – ez az a  tudomány, amely  a betegségek megelőzésével és gyógyító tevékenységgel foglalkozik. A pulzus diagnosztizálás és a páciens kivizsgálása során a kezelő (Kép terapeuta) a belső szervekről felállítja a diagnózist. A belső képek észlelése és analizálása után a kezelő kezeli a beteget –  megváltoztatja a rossz, beteg belső képet a helyes képre.

A Képmedicina, ez az új tudományág, egyre nagyobb és nagyobb figyelmet és bizalmat kap szerte a világon. A tudományos elmélete, egyedi, egyszerű és hatékony a kezelési módja, mely fájdalom – és mellék hatásoktól mentes.  Ez felkeltette a tudósok és orvosi közösségek figyelmét. A Kreml és a Fehér Ház is bizalmat szavazott a Képmedicinának. Hatékonyságát elismeri az Orosz és az Amerikai egészségügyi miniszter is. Világszerte a médiában újra meg újra szóba kerül a Képmedicina. A Hagyományos Kínai Gyógyászat Kínai Szövetsége nagy figyelmet fordít erre a gyógymódra. Az alábbi kínai újságokban írtak cikket a Képmedicináról: „Egészség Hírek”, „Idő tudománya”, „Kínai Gyógyászat”

A Képmedicina három részből áll: Elméleti -, diagnosztikai – és kezelési rendszer. A képmedicina az ősi gyógyítók Bien Que és Hua Tuo módszereire és elméletére épül, mint a „belső látás”, „pulzus képének a diagnózisa”,  „belső szervek képei”.  A Képmedicina különleges figyelmet fordít a szervezet önregeneráló képességére.  Az energia, az információ és az ok-okozati összefüggések alkalmazásával lehetséges a betegség helyét és természetét pontosan diagnosztizálni.

csikung-vilaga-dns-KépmedicinaKépmedicinának  saját  diagnosztikai módszerei vannak, melyek továbbfejlesztett formája a kínai pulzus diagnosztikának. A Képmedicina a hagyományos Kínai Orvoslás legfontosabb és legalapvetőbb elveit használja. A diagnosztizálási és a kezelési módszerek egyszerűek, fájdalommentesek és mellékhatások nélküliek. A sok éves klinikai vizsgálatok megerősítik a diagnosztizálás és a kezelés hatékonyságát, valamint a betegek magas gyógyulási aránya. A Képmedicina húsz évnyi kutatása és alkalmazása során több tízezer beteg gyógyult meg gyógyíthatatlan betegségekből.

A képmedicina hatékony a következő betegségek gyógyításában: krónikus hörgőhurut, asztma, krónikus vesegyulladás, gerincsérv, impotencia, különböző nemi problémák, prosztatagyulladás, méhen belüli mióma, petefészek ciszták, krónikus gyomor – és bélgyulladás, Crohn betegség,  magas vérnyomás, szívinfarktus, érelmeszesedés, szívritmuszavar és így tovább.

A Képmedicina a Hagyományos Kínai Orvoslás diagnosztizálásának egy ősi továbbfejlesztett módszere, mely a híres, kiemelkedő tudású Bian Que –től származik. A kezelés a legtöbb betegségeknél nem igényel különleges készülékeket és gyógyszert, ez egy természetes gyógymód.