Boldogság megtapasztalása a csikung segítségével

Következő kezdő csikung tanfolyamok indulnak::

BUDAPEST VI., Benczúr u. 20. fsz. 3.  2018. március 2. 3. 4. 10. és 11.   (péntek este, hétvégén délelőtt)

ZALAEGERSZEG,  Ady u. 31.  2018. március 3. és 4.   09:00 – 16:00

KESZTHELY,  Petőfi u. 19. 2018. március 10. és 11.   09:00 – 16:00

SZÉKESFEHÉRVÁR,  Zámoly u. 59.    2018. március 24. és 25.  9:00 – 16:00

SZOMBATHELY, Bartók Béla krt. 39. 2018 április 7. és 8. 9:00- 16:00

GYŐR, Jereváni út 42. 2018. április 20. 18:00  – 21:00, április 21. 9:00 – 16:00, április 22. 8:00 – 12:00

SIÓFOK, Sorház u. 32. Fsz. 1. 2018. április 28. és 29.  9:00 – 16:00

TATA, Váralja u. 2/b. 2018. május 5. és 6.  9:00 – 16:00

A csikung tanfolyam 2 napos

Valamikor a csikung gyakorlása csak igen kevesek számára volt hozzáférhető. Manapság azonban a világ különböző országaiban igen nagy figyelmet szentelnek neki. Miért? A csikung használatával a betegségek megelőzhetők és megszüntethetők. Hiszen ha az ember beteg, az korlátozza a lehetőségeiben is. De egyedül az egészség nem elegendő az ember számára, szüksége van arra is, hogy élete érdekes és kellemes legyen.

Csikung-vilaga-dream-boldogsag-happiness-tanfolyamA Boldogság megtapasztalásához saját belső világunkat kell fejlesztenünk, mert a bennünket körülvevő világból az ember nem kaphatja meg a boldogságot. A külvilággal kapcsolatos dolgok persze gyakran okoznak boldogtalanságot és szenvedést. De az esetek többségében az, hogy boldogok vagyunk -e vagy nem, saját magunktól függ. A csikung gyakorlása egy módszer, egy eszköz, amelynek segítségével megérthetjük önmagunkat. Sokan nem értik magukat. Ha belépünk a csend állapotába, és elgondolkodunk saját magunkon, megérthetjük, milyen irányban kell fejlesztenünk magunkat. Ilyen módon a csikung rendszerében az ember esélyt kap arra, hogy megértse önmagát, ez pedig segíteni megérteni a körülöttünk lévő világot. Ekkor pedig ötvözhetjük a saját magunkról és a környező világról szerzett ismereteinket, hogy rátaláljunk az Útra, amelyet követnünk kell, hogy önmagunkat továbbfejlesszük.

Az önfejlesztés egyáltalán nem azt jelenti, hogy kizárólag a csikunggal szabad foglalkozni. Az embernek ötvözni kell a csikung gyakorlását a hétköznapi élettel. Át kell vinnie mindannak megértését, amit a csikungban tapasztal, a munkájába és a mindennapjaiba. Ekkor képes lesz hatékonyabban fejlődni mind a szakterületén, mind abban, amivel a munkáján kívül foglalkozik.

Tudjuk azt, hogy nap mint nap szükségünk van táplálékra, ez lát el minket életerővel, a szervezetünk ebből nyeri az energiát. A csikung gyakorlása nem csupán a fizikai testünknek ad energiát, de az agyunknak is – olyan energiát, amely új ötletek megszületését segíti elő, intenzívebbé teszi alkotó tevékenységünket, és segít megérteni mit, hogyan és mikor kell megtennünk. Mondhatjuk azt, hogy a csikung gyakorlása szabályozza a tudatunkat. Nemcsak az egészségünket javítja, de jobbá teszi a kapcsolatainkat a körülöttünk lévő emberekkel is. Képes megváltoztatni az egész gondolkodásmódunkat  és ez segít bennünket az életben és a munkában egyaránt. Ebből a szemszögből a csikung gyakorlása nemcsak magát a gyakorlást jelenti, de saját Utunk megtalálását is .Mondhatjuk úgy is, hogy az ember oly módon fejődik, hogy közben kedvező feltételek alakulnak ki a fizikai test és a lélek összehangolt fejlesztéséhez. És ekkor válik lehetségessé, hogy fejlődésünk saját útját megválasszuk.

A tanfolyam végén a résztvevők kérdőívet töltenek ki, melyben a tanfolyamról alkotott véleményüket írhatják le. A kézzel írott véleményeket a gombra kattintva olvashatja el.

Velemenyek

Ha Ön úgy dönt, hogy szeretné a tanfolyamot elvégezni, akkor a gombra kattintva megteheti.

Két napos Csung Jüan Csikung I -es szintű tanfolyam díja 29 500 Ft.  Előre utalás esetén kedvezményt biztosítunk, ha az utalást a tanfolyam hetének hétfő éjfélig elindítja. A tanfolyam díja ebben az esetben 26 900 Ft. Utalás adatait itt találja.

csikung-vilaga-szeretnek-jelentkezni-a-tanfolyamra-most

.