Aktuális

Következő kezdő csikung tanfolyamok indulnak:

GYŐR, Jereváni út 42. 2018. április 20. 17:00  – 21:00, április 21. 7:00 – 12:00, április 22. 7:00 – 11:00

SIÓFOK, Sorház u. 32. Fsz. 1. 2018. április 28. és 29.  9:00 – 16:00

TATA, Váralja u. 2/b. 2018. május 5. és 6.  9:00 – 16:00

BUDAPEST VI., Benczúr u. 20. fsz. 3.  2018. június 1. 18:00 – 20:00,  június 2. 10:00 – 19:00,  június 3. 9:00 – 18:00

SZÉKESFEHÉRVÁR, Zámoly utca 59. 2018. június 23. és 24.  9:00 – 16:00

A csikung tanfolyam 2 napos

csikung-vilaga-qigong-tanfolyam-gyakorlatokEzen a tanfolyamon megismerkedhet a Csung Jüan Csikung alapgyakorlataival, melyek segítségével teljes mértékben helyreállítható az egészség. Legyen az ízületi bántalom, daganatos betegség, asztma, szívproblémák, magas vérnyomás, gerincbántalmak, stb. A meditációs gyakorlatok segítségével sikerül lecsendesíteni az elmét, mely hatására a beindulnak a test öngyógyító folyamatai. A csikung gyakorlatok segítségével nagyfokú lelki erőre, illetve egyensúlyra lehet szert tenni. Megszüntethető vele a rossz hangulat, lehangoltság és a depresszió. A csikung gyakorlatok segítségével képesek vagyunk növelni az energiaszintünket, mely nélkülözhetetlen az egészségünk helyreállításához. Ha az energiacsatornákban megfelelő minőségű és mennyiségű csi (életerő, energia) áramlik, akkor a belső szerveink is elegendő csi-hez jutnak, mely alapvető feltétele az egészséges életnek.

A gyakorlatok erősítik a testet, feltöltik és kiegyensúlyozzák az energiarendszert és lelki egyensúlyt biztosít. Csikungozás során több csi jut az agyunkban, ezáltal javulnak az agy funkciói, mint például a kreativitás, jó emlékezőképesség.

A Csung Jüan Csikung Kínából származik, a létrejöttét 7000 évre becsülik. A rendszer titkosságát 1991 -ben oldották fel, ekkor terjedt el a nyugati világban Hszü (Xu) Mingtang nagymesternek köszönhetően. A rendszer úgy lett átalakítva, hogy a hétköznapi életet élő emberek is részesülni tudjanak a rendszer pozitív hatásaiból. Aki a Csung Jüan Csikunggal akar foglalkozni, nem kell elmenni évekre egy kolostorba meditálni, hanem itt a rohanó, nyüzsgő életünkbe is be tudjuk illeszteni a gyakorlatokat. A helyesen végrehajtott gyakorlatok biztonságosak, nincsenek mellékhatások.

A csikung gyakorlatok már több tízezer embernek segítettek az egészségük helyreállításában. Olvassa el az általam vezetett csikung tanfolyam résztvevőinek beszámolóit.

Minden érdeklődőt szeretettel várok! A tanfolyamra itt lehet jelentkezni.

ny

.

  .csikung-vilaga-facebook-kapcsolat-face Lájkolj minket a facebookon! Kattints a Like gombra.

A csikung gyakorlatait az energiarendszer alapján fejlesztették ki, így nemcsak az inakat, izmokat és a vérkeringést erősítik, hanem csit is fejlesztenek. A gyakorlás során felszabadulnak a meridiánok, felébrednek a csi központok, kiegyenesedik a gerincoszlop, szabadon áramlik az energia, így megerősödik a meggyengült energiarendszer, helyreáll a szervezetben az energiaáramlás és beindul a velünk született öngyógyító képességünk. Ezek a módszerek természetesen nem teszik szükségtelenné adott esetben a szakorvosi ellátást, ugyanakkor bármilyen gyógykezelést rendkívül hatékonyan kiegészítenek, a gyógyulás folyamatát jelentősen felgyorsítják, a kisebb problémákat akár azonnal is képesek megszüntetni.

Az ismertetett technikák biztonságosak és mellékhatásoktól mentesek, mivel természetes módszerekről van szó. Ezek használatával a beteg saját energiarendszerének nyújtunk támogatást, annak aktivizálását segítjük elő, és a gyógyulás ezen keresztül történik.

 A tanfolyam végén a résztvevők kérdőívet töltenek ki, melyben a tanfolyamról alkotott véleményüket írhatják le. A kézzel írott véleményeket a gombra kattintva olvashatja el.Velemenyek

Két napos Csung Jüan Csikung I -es szintű tanfolyam díja 29 500 Ft.  Előre utalás esetén kedvezményt biztosítunk, ha az utalást a tanfolyamot megelőző hétig teljesíti. A tanfolyam díja ebben az esetben 26 900 Ft. Utalás adatait itt találja.

csikung-vilaga-szeretnek-jelentkezni-a-tanfolyamra-most

Itt olvashat egy pár visszajelzést a csikung tanfolyamról:

Könnyed, humoros, mégis hiteles ismertetése a témának

Nagyon tetszett, hogy az elmélet ismertetése mellett sok volt a gyakorlat

Az tetszett, hogy párbeszéd volt, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.

Sok szemléletes példával magyaráz, az alapgyakorlatokat alaposon, jól adja át.

A gyakorlatot együtt csináltunk, ez erősítette a hatásfokot.

Az egészség megőrzésével kapcsolatban sok hasznos információt kaptunk.

A gyakorlatok ismertetése nagyon alapos

A tanfolyam elvégzését ismerőseimnek is ajánlani fogom

Szeretnék még több mindent megtudni a tanfolyamról!